Vortex Optics

Du må se verden klart. Det er dette som driver Vortex til å designe og produsere robuste håndkikkerter, skivekikkerter og kikkertsikter for de mest krevende friluftsfolkene. Vortex tar kunnskap og kompetanse opparbeidet over de siste 20 årene, og leverer en komplett serie av førsteklasses optikk med urokkelig dedikasjon for kvalitet, verdi og overlegen ytelse i feltet.

Siden 1986 har Vortex Optics vært og er fortsatt en amerikansk-eid, veteraneid, familieeid og -drevet bedrift som drives av hardtarbeidende mennesker med hovedkontor ved siden av vennlige naboer i Barneveld, Wisconsin.

Hamilton-familien - som startet med Dan og Margie, og som ble etterfulgt av sønnene Joe, Dave, Sam og Jimmy - grunnla Vortex® for å endre måten å drive forretning på ved å sette kundene i sentrum for alt de gjør. Fra å felle din første hjort til å gå på skytebanen med vennene dine, til å bruke riktig optikk for å komme nærmere naturen og familien din - teamet trives med å betjene deg og din suksess.

Vortex Optics har nå over 300 amerikanske teammedlemmer, og jobber iherdig for å gi deg den beste optikken, bekledningen og servicen i bransjen, alt sammen levert med den legendariske VIP-garantien: Vårt ubegrensede, livstidsløfte om at vi støtter deg hvis du noen gang skulle få problemer.

Vortex VIP Garanti:

UBEGRENSET LIVSTIDSGARANTI*
VIP står for et svært viktig løfte til deg som kunde. Vi reparerer eller erstatter Vortex®-produktet ditt hvis det blir skadet eller defekt. Hvis vi ikke kan reparere produktet, erstatter vi det med et produkt som fungerer perfekt og er i minst like god stand.
Det spiller nemlig ingen rolle hvordan det skjedde eller hvem sin feil det var. Hvis du noen gang får et problem, uansett årsak, lover vi å ta oss av deg. Du kan stole på VIP-garantien for alle Vortex Optics kikkertsikter, prismesikter, rødpunktsikter, avstandsmålere, håndkikkerter, spotting scopes, stativer og monokularer.
*VIP-garantien dekker ikke tap, tyveri, forsettlig skade (herunder egne forsøk på reparasjon eller modifisering av produktet) eller kosmetiske skader som ikke hindrer produktets ytelse. Produkter som ikke er importert til ditt land av en autorisert Vortex-distributør, inkludert produkter som er tatt inn i et land uten at nødvendige skatter og avgifter er betalt, anses som "gråmarkedsprodukter" og dekkes ikke av denne garantien.