Vortex Garanti/ Forsikring

Vortex VIP-Garanti:

Vortex sin garanti er trolig en av de beste som finnes på markedet.

De har livstidsgaranti på optikk.

Livstidsgaranti på elektronikk.

Samt at om du er uheldig og skader din optikk, vil den bli reparert eller erstattet uten noen egenandel.

Vortex lover også å hjelpe deg, uansett hvor optikken er kjøpt.

Men det er allikevel en god grunn til å be forrige eier om kvittering:

Om du ikke har kvittering på at din optikk er handlet hos Jaktfall , må du i utgangspunktet henvende deg til der du handlet optikken, eller direkte til Vortex.

Jaktfall KAN hjelpe deg om du ikke har kvittering, da tar vi et gebyr på 50 usd opp til produkter på en verdi av 800 usd,

og 100 usd på produkter som koster over 800 usd.

Om du derimot har kvittering, vil Jaktfall reparere eller erstatte ditt produkt fra eget lager, og ingen returkostnad vil bli krevd.

Jaktfall gjør det slik, fordi vi ønsker til enhver tid å ha et størst mulig lager i beredskap til de som har handlet optikken hos oss, eller vet at det de har handlet brukt, er kjøpt hos oss, og slikt sett være best mulig i stand til å gi den beste og raskest mulig service, om kunden får problemer med sin optikk.

Vi har tillatelse fra Vortex til å gjøre det slik. Vortex lover å hjelpe deg uansett hvor produktet er kjøpt, og du vil få hjelp, men som du ser over her, er det da 2 forskjellige prosedyrer på hvordan en slik sak blir håndtert.

 

En annen god grunn til å alltid be om kvittering, er for å forvisse deg om at produktet faktisk er selgers eiendom, og slikt sett bidrar til at tyvegods blir vanskeligere å omsette.