Alt om German Precision Optics

 

German Precision Optics, (Heretter kalt GPO) er et tysk selskap som ble etablert i 2015.

GPO har livstidsgaranti på optikk

Garantien gjelder også elektronikken

GPO består av mange "storkanoner" som tidligere har innehatt ledende roller i store optiske selskaper som: Smith&Bender, Zeiss og Meopta.

Disse personene innså at det var utrolig vanskelig å få prisene på optikken de solgte ned til et "folkelig" nivå, pga enorme driftskostnader i konsernene, og ineffektive organisasjonsstrukturer.

De ønsket å starte sitt eget selskap som ikke skulle stå tilbake for den høye kvaliteteten på optikk som de var vant til å jobbe med, men som skulle kunne tilbys til litt mer folkelige priser.

GPO ble altså etablert i 2015, men de startet ikke med salg før i andre kvartal 2017.

I tiden før jobbet de utelukkende med å utvikle de produktene de ønsket å stå inne for.

Hvert eneste produkt som går ut fra GPO blir kvalitetskontrollert for hånd, og all optikk med elektronikk, der blir elektronikken målt, for å sjekke at belysning, strømforbruk, og annet er innenfor de kriteriene de har satt på sine produkter, treffpunkt blir også sjekket, for å kontrollere at alt er ihht spesifikasjoner.

Du kan være TRYGG på at dette er optikk i den absolutt høyeste kvalitet, og en av de råeste på garanti!

Om du f.eks sammenligner GPO med andre merker som Swarovski, Zeiss, Kahles, etc, vil du bli svært overrasket om du sjekker hvor lang(kort) tid disse produsenter har på sin elektronikk...

 

GPO har nå allerede lyktes i å etablere seg i over 20 land, og det øker jevnlig.

Jaktfall bygger opp sin lager av GPO kontinuerlig, og jeg er rimelig sikker på at det finnes et produkt for deg her også, til fordelaktig pris og med skyhøy kvalitet i alle ledd!